Hoe werkt het?

Ontdek het

Een tuinset die je kan opsmukken met prachtige kussens? In huis een gezellige zithoek creëren of je caravan van nieuwe kussens voorzien? Wij hebben de expertise in huis om dit voor jou te maken. Helemaal artisanaal en in eigen atelier. Het enige dat jij hoeft te doen is via enkele stappen je kussens samen te stellen.

Te complex voor onze webapp? Geen nood, we zijn wat gewend en een website heeft zo zijn beperkingen. Kom gerust langs met je vragen. We vragen alleen even een afspraak te maken want soms zijn onze verkopers ook op locatie aan het werk. Je kan ons ook altijd contacteren. Met de kleinste vraag helpen we je graag. Op het einde van de rit willen we immers een op maat gemaakt kussen waar jij tevreden mee bent en waar wij trots kunnen op zijn.

Lees meer

Maak zelf je kussen op onze website in vijf eenvoudige stappen

 • Kies je type en vorm

  Zit of rugkussen? Of misschien een poef, rol- of sierkussen? Je bepaalt het allemaal zelf. Meer info over onze soorten kussens vind je op deze pagina.

 • Voer je maten in

  Bestellen via internet is bijzonder eenvoudig. Jij geeft de maten van het gewenste kussen op en wij zorgen dat jij dit ontvangt. Vergeet bij de hoogte van je rugkussens wel niet de dikte van de zitkussens af te trekken. Je rugkussens steunen normaal immers op je zitkussens. Ook bij kussens die een hoek maken, hou je best rekening met de dikte van het andere kussen in de hoek waar beide samenkomen. Doe je dit, zit je al safe normaal. Toch nog vragen, contacteer ons gerust.

 • Selecteer de gewenste stof

  Op onze site vind je steevast een 100tal stoffen, in onze toonzaal nog meer. Mocht je je gading niet meteen vinden, ben je steeds welkom in onze toonzaal. We vragen alleen even een afspraak te maken, want soms werken onze verkopers op locatie. Meer info over onze collecties vind je op deze pagina. Je kan trouwens ook gewoon je eigen stoffen aanleveren.

 • Kies je vulling

  Enkel de betere kwaliteitsvullingen bieden we aan. Vandaar dat je die kwaliteit ook open en bloot vermeld ziet op onze site. Mocht je toch twijfelen, ben je steeds welkom in onze toonzaal om even te komen proefzitten. Meer info over onze vullingen vind je op deze pagina.

 • Kies je afwerking

  Uitstraling is belangrijk. Een klassieke afwerking oogt vaak al erg mooi, zeker voor kunstleer. Ook afwerkingen met tussenstuk en bies zijn echter mogelijk. Alles wordt door ons tot in het grootste detail afgewerkt, met persoonlijke aandacht voor elk kussen op maar liefst drie controlemomenten: na het stikproces zelf, na het vullen en nog eens bij verzending. Dat is pas kwaliteitscontrole! Alle details over de afwerkingsmogelijkheden kan je vinden op deze pagina.

Stel je kussen samen!

Klik hier

Vragen? Contacteer ons!

Klik hier

Onze producten en service

 • Machine wasbaar
 • Superieure kwaliteit
 • Afgewerkt met rits
 • Eigen Belgische productie
 • Betaal veilig
 • Snelle levertermijn

5 jaar garantie op al onze producten!

Mooie afwerking voor een betaalbare prijs. Gratis stofstaal is een pluspunt. Correcte levering. Kwaliteit zal blijken na herhaaldelijk gebruiken, maar het ziet er allemaal zeer degelijk uit met alle zitcomfort. Peter uit Geel